نمایندگی تعمیر تلوزیون ایکس ویژن

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

دفتر مرکزی: 66097851 مرکز تعمیرات: 66097859 شعبه شرق: 77978135 شعبه هفت تیر: 88836102 شعبه جنوب: 55300568 شعبه غرب: 44153186 شعبه شمال: 26721443 شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

حتما تا به حال بارها و بارها با مشکل به هم ریختگی رنگ در تلویزیون خود مواجه شده اید. این مشکل ممکن است شما را کلافه و سردرگم کرده باشد مخصوصا زمانی که مشغول تماشای مسابقه فوتبال یا فیلم مورد علاقه تان هستید. تمام این عوامل در کنار هم باعث شدند تا در این مقاله از نمایندگی ایکس ویژن تصمیم بگیریم دلایل به هم ریختن تصویر تلویزیون همراه با راهکارهای رفع آن را به شما آموزش دهیم. در ادامه این مقاله همراه ما باشید.

9 دلیل به هم ریختگی رنگ در تلویزیون های ایکس ویژن

این روزها تلویزیون به یکی از پر مصرف ترین وسایل منزل تبدیل شده و اغلب افراد تمایل به استفاده از آن را دارند. با گذشت زمان و همزمان با پیشرفت تکنولوژی تلویزیون های ال ای دی و ال سی دی جایگزین تلویزیون های پلاسمای قدیم شدند. این تلویزیون ها تصویر و صدا را به خوبی و با کیفیت بالا نمایش می دهند اما در صورت استفاده نادرست ممکن است خراب شده و خسارت های جبران ناپذیری را برای شما به وجود بیاورد.

در ادامه مهم ترین دلایل بهم ریختگی رنگ تلویزیون را به شما توضیح می دهیم. در ادامه همراه ما باشید.

9 دلیل به هم ریختگی رنگ تلویزیون

خراب شدن پنل تلویزیون

یکی از قطعات مهم و کاربردی در تلویزیون های امروزی پنل ها هستند که بروز هرگونه خرابی و اختلال در آن ها عملکرد تلویزیون را هم مختل می کند. گاهی اوقات شدت آسیب دیدگی این بخش از تلویزیون به قدری زیاد است که هیچ راهی به جز تعویض آن ندارید. توصیه می کنیم به هیچ عنوان خودتان به تنهایی نسبت به تعویض پنل تلویزیونتان اقدام نکرده و حتما برای انجام این کار با یک متخصص حرفه ای مشورت کنید.

این مطلب را از دست ندهید   پاک کردن اثر انگشت از صفحه تخت تلویزیون

صدای وزوز و زمزمه در تلویزیون ال سی دی ایکس ویژن

ایجاد خطوط عمودی و افقی در نمایشگر تلویزیون

یکی از نشانه های اصلی خرابی پنل تلویزیون ایجاد خطوط عمودی و افقی در صفحه نمایش تلویزیون است. این مشکل ممکن است برای تمام وسایل الکترونیک رخ دهد اما در تلویزیون ها به دلیل حساسیت های بالا بیشتر رخ می دهد. گاهی اوقات تلویزیون در مجاورت با گرما یا استفاده بیش از اندازه از کار افتاده و پنل آن خراب می شود. در چنین شرایطی باید بدون معطلی پنل خود را با نمونه جدید آن عوض کنید.

دلایل آبی شدن صفحه تلویزیون های ال ای دی

یکی دیگر از نشانه های به هم ریختگی تصویر در تلویزیون، آبی شدن صفحه نمایش ال ای دی است. به عبارت بهتر ورود هرگونه ضربه به تلویزیون و خرابی بک لایت می تواند باعث به وجود آمدن این مشکل شود. از طرفی ورود هرگونه ضربه و آسیب به پنل تلویزیون باعث کاهش نور و به هم ریختگی رنگ تلویزیون می شود.

گاهی اوقات سوختن پیکسل های صفحه تلویزیون هم باعث تغییر رنگ در تصویر تلویزیون می شود. در این شرایط تصویر در تلویزیون ثابت مانده و تغییر نمی کند.

تصویر در تلویزیون 2 رنگ می شود

در بسیاری از موارد شاهد 2 رنگ شدن تصویر تلویزیون های شارپ هستیم. زمانی که این مشکل رخ می دهد بخش هایی از تصویر تیره و بخش های دیگر خیلی کم نور هستند. اگر در بخش هایی از تصویر لکه های سیاه مشاهده می کنید یعنی بک لایت شما مشکل پیدا کرده و نیاز به تعویض دارد.

دلایل بنفش شدن تصویر در تلویزیون های شارپ

یکی از دلایل بنفش شدن تصاویر اتصال نادرست کابل اچ دی ام آی است. برای رفع این مشکل می توانید تلویزیون را خاموش کرده و اتصال های آن را مورد بررسی قرار دهید. حتما دقت کنید هر 2 طرف کابل به درستی به تلویزیون وصل شده باشند.

این مطلب را از دست ندهید   ویژگی های تلویزیون 49XT515 ایکس ویژن

بعد از انجام موارد بالا تلویزیون را روشن کنید. اگر هنوز صفحه بنفش بود، از کابل دیگری استفاده کنید. اگر باز هم مشکل برطرف نشد باید حتما با یک متخصص حرفه ای تماس گرفته و مشورت کنید.

وارد شدن یک رنگ اضافی به صفحه نمایش تلویزیون

اگر تصاویر به درستی نمایش داده شده اما رنگ ها را به شکل واقعی نمی بینید باید پنل خود را تعویض کنید چون لایه ابتدایی آن آسیب دیده است.

دلایل نگاتیو شدن تصویر در تلویزیون

بیشتر کاربران با مشکل نگاتیو شدن تصویر در تلویزیون مواجه می شوند. به گفته بسیاری از کاربران این مشکل دقیقا زمانی اتفاق می افتد که یک ضربه محکم به تلویزیون شما وارد شده یا کابل ها را اشتباه وصل کرده اید. در چنین شرایطی تلویزیون چندین بار به صورت ناگهانی روشن و خاموش شده تا تصویر تلویزیون عادی شود.

سوختگی پیکسل های تلویزیون

تلویزیون های امروزی معمولا از تعدادی پیکسل تشکیل شده اند که برای تشکیل رنگ در تلویزیون ها به کار می روند. ترانزیستورها این پیکسل ها را کنترل می کنند. این پیکسل ها معمولا به دلایل مختلف خاموش یا می سوزند. سوختگی پیکسل ها باعث سیاهی تصاویر صفحه می شود. برای رفع این  مشکل باید به یک تعمیرکار مجرب و حرفه ای مراجعه کنید.

آب خوردن پنل تلویزیون

آب یکی از بزرگترین دشمنان وسایل برقی به خصوص تلویزیون ها است. گاهی اوقات در اثر شیطنت های بچگانه یا تمیزکاری آب به داخل پنل تلویزیون نفوذ کرده و عملکرد بخش های مختلف آن را مختل می کند.

دلایل قرمز شدن صفحه نمایش تلویزیون

ممکن است تلویزیون به دلایل مختلف از حالت طبیعی خارج شده و لکه های قرمز روی تصاویر آن ایجاد شود. در این شرایط باز هم باید به سراغ پیکسل ها برویم. قرمزی رنگ تلویزیون ممکن است به دلیل روشن بودن یک پیکسل رخ دهد. ترانزیستورها باید پیکسل ها را کنترل کنند. این ترانزیستورها هیچ برقی دریافت نمی کنند به همین دلیل باید به نور اجازه دهند تا از لایه RGB گذشته و رنگ قرمز همیشگی خود را نشان دهد.

این مطلب را از دست ندهید   سیاه شدن تصویر صفحه تلویزیون

در مرحله بعد می توانید یک دستمال برداشته و آن را با کمی آب داغ مرطوب کنید سپس دستمال را خیلی سریع داخل یک نایلون بیندازید. عده دیگری از کاربران از روش حرارت دادن به پیکسل های مرده استفاده می کنند.

دلایل سبز شدن تصاویر تلویزیون

یکی از دلایلی که باعث اختلال رنگ در تلویزیون می شود ورود هرگونه ضربه به صفحه نمایش است. بیشتر اوقات در اثر سهل انگاری یا جابجایی نامناسب و غیر استاندارد پنل تلویزیون می شکند. در این شرایط باید تلویزیونتان را خیلی سریع تعویض کنید تا مشکلات جدی تری برای شما به وجود نیاید.

در پایان بعد توضیحات بالا به این نتیجه می رسیم که در صورت به هم ریختگی تصویر در تلویزیون یا شکستن پنل دستگاه حتما با یک متخصص مشورت کرده و به هیچ عنوان خودتان دست به کار نشوید. زیرا این کار باید در کمال دقت و حوصله رخ دهد. بنابراین با اندکی سهل انگاری ممکن است مشکلات جدی تری به وجود بیاید.

نمایندگی تعمیرات ایکس ویژن

4/5 (1 نقد و بررسی)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + 8 =